Music

Music

2022
Monsterpiece

Monsterpiece
Moskito MailorderLevykauppa ÄxDiscogsMusa24.fi
Arto Pajukallio
"Ajan saatossa The Valkyriansin ilmaisu on sekä tiukentunut juurikasvulleen että tarkentunut. Mukana on hyvä hoilata ja jorata, varsinkin kun komppi tanssii häkellyttävän maukkaasti.
[...]
"
Jussi Niemi
"Moni-ilmeinen ja tiukasti kulkeva kiekko on nimensä väärti ja tekee selväksi Valkyriansin paikan uudemman polven ska/rock steady -bändien huipulla kansainvälisestikin tarkasteltuna.
[...]
"
Petri Aarnio
"Monsterpiece on vastaansanomattoman mielikuvituksellinen keitos pitkän linjan bändiltä.
[...]
"

2015
Rock My Soul

Rock My Soul
Apple MusicMoskito MailorderLevykauppa ÄxDiscogsMusa24.fi
Mikko Aaltonen
"Jamaikan aurinkoisen takapotkumusiikin muotokielen ja soundien lisäksi kaukalon kokonaisvaltaista hallintaa osoitetaan nyt myös sävellystyössä.
[...]
"
Fat Oi! Bastard
"Rock My Soul is complete. Fresh new songs, originals with a rocksteady vibe that haunts the whole album. I will also say this may be the bands best album sonically. The songs drip with heart and soul.
[...]
"

2011
Punkrocksteady

Punkrocksteady
Apple MusicMoskito MailorderLevykauppa ÄxDiscogsMusa24.fi
Antti Luukkanen
"Punkrocksteadyn suurin ansio on siinä, ettei se aina edes kuulosta cover-levyltä. Ei vaikka esitettävät tsipaleet ovat paikoin tuttuakin tutumpia. Blondielle ja The Clashille ska-tatsi oli sisäänrakennettua eikä skan asenneilmasto ollut vierasta brittiläisille oi!-bändeillekään. Nämä kaikki ovat albumilla hyvin edustettuina.
[...]
"
Heikki Väliniemi
"Toki sitä huomaa soittavansa ilmakitaraa useammankin biisin tahdissa - ja onnistuneimpien joukkoon luettavan Blondien Heart of Glassin mukana jopa viheltävänsä. Sham 69:n Borstal Breakout jytää huomattavasti originaalia nohevammin ja The Clashin Career Opportunities saa jopa hiukan uusia ulottuvuuksia.
[...]
"

2009
The Beat of Our Street

The Beat of Our Street
Apple MusicDiscogsMusa24.fi
Ville Pirinen
"Livenä pettämätön ska-moottori hyrrää yskimättä myös levymuodossa. Hikisen keikkatikkauksen rinnalle löytyy jopa yllättävän viihteellisiä soul-, reggae- ja rocksteadysävyjä.
[...]
"
Juhana Hurula
"Queen of Hearts on vuoden soulpala numero 1, ja sen sokeriset jousiarrit ovat melkein liikaa, mutta vain melkein.
[...]
"

2006
High and Mighty

High and Mighty
Apple MusicMoskito MailorderLevykauppa ÄxDiscogsMusa24.fi
Asko Kauppinen
"High And Mighty säteilee jatkuvaa etsimisen iloa, joka ei tukahdu ilmeisiin ja hyvin kartoitettuihin viitekohtiin, vaan kiteytyy tuoreiksi näköaloiksi tuttuihin perusteisiin.
[...]
"
Markku Roinila
"Hight and Mighty on kevyesti paras Suomessa julkaistu ska-levy. Siltä kuultava potentiaali on sellaista luokkaa että uskon bändin pystyvän vielä kovempaan rutistukseen. Siksi porkkanaksi kansainvälisen mittapuun mukainen pistesaldo.
[...]
"
Tuomas Tiainen
"The Valkyriansin High and Mighty on raikas ja perinnetietoinen levy. Listamenestyksestä voisi päätellä sen uppoavan puritanistisempien ska-diggareiden lisäksy myös valtavirtaan. Eikä mitään syytä etteikö pitäisi upota.
[...]
"
Markus Veijalainen
"Valehdella en kuitenkaan voi ja väitän, että koko High And Mighty on niin menevää kamaa, ettei mitään järkeä.
[...]
"